A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НАРАДА – НЕ ЛИШЕ МАЙДАНЧИК ДЛЯ ЗВІТІВ, А Й МІСЦЕ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ РІШЕНЬ ДЛЯ ВИКОНАННЯ НАГАЛЬНИХ ЗАВДАНЬ

Дата: 17.09.2021 09:35
Кількість переглядів: 197

16 вересня  2021 року під головуванням директора Сумського обласного центру зайнятості Володимира Підлісного відбулася селекторна нарада директорів Сумського центру професійно-технічної освіти ДСЗ, Сумського міського, Конотопського міськрайонного центрів зайнятості та філій Сумського обласного центру зайнятості.

Учасники наради підбили підсумки роботи за вісім місяців нинішнього року та окреслили коло питань на прийдешній день.

Розмова видалася предметною та конструктивною. Глибокий та всебічний аналіз діяльності кожного центру зайнятості виявив не лише позитивні сторони в роботі, а й сприяв пошуку резервів невикористаних можливостей.

- Головне, чого прагнули досягти, - говорить Володимир Підлісний, - і на що акцентували увагу – це працевлаштування наших земляків. Для нас кількість працевлаштованих – завдання номер один. Тут практикуємо різні форми та методи. На перший план виходить взаємодія з роботодавцями. Все більша їх кількість співпрацює зі службою зайнятості Сумщини. Останнім часом ми значно посилили роз’яснювальну роботу щодо наших послуг серед населення об’єднаних територіальних громад, наголошуємо на актуальності професійного навчання на базі місцевого Центру професійно-технічної освіти. Підкреслю: співпраця з ОТГ приносить зримі результати.

Відбувся жвавий обмін думками, в ході якого учасники наради виробили низку рішень.   

На нараді також виокремили завдання на найближчу перспективу, центри зайнятості отримали конкретні доручення і терміни їх виконання.     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь