A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

УЧАСТЬ У КУЩОВІЙ НАРАДІ З ПИТАНЬ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ В УМОВАХ РЕФОРМУВАННЯ

Дата: 14.09.2021 16:52
Кількість переглядів: 206

На Сумщині розпочато проведення кущових нарад для освітян області з питань функціонування закладів освіти в умовах реформування.

Першу таку нараду проведено 07 вересня 2021 року у місті Конотоп, в якій взяла участь консультант Центру Олена БИКОВА.

Як зазначила під час зустрічі з освітянами директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія ГРОБОВА, сучасна освіта – крок назустріч здоровому, інтелектуальному суспільству. Посадовець окреслила розбудову безпечного, здорового і комфортного для кожного освітнього середовища, інформувала щодо осучаснення матеріально-технічної бази закладів освіти. Окрему увагу приділила питанням профільності у школі, трансформації закладів освіти, створення профільної школи.

«Центром і одним із ключових носіїв якісних освітніх змін є педагог, тому постійне професійне самовдосконалення педагогічних працівників – необхідна умова успішної організації освітнього процесу», – зазначила Вікторія Гробова.

Проблемні питання функціонування дошкілля області проаналізувала Світлана БИРЧЕНКО, начальник відділу дошкільної, загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки. Вона інформувала про мережу закладів загальної середньої освіти, організацію підвезення учасників освітнього процесу шкільними автобусами, стан вакцинації освітян, забезпеченість підручниками.

Начальник відділу фінансово-ресурсного забезпечення Департаменту освіти і науки Алла ШАМРАЙ розповіла про освітні субвенції, їх спрямування та особливості використання в цьому навчальному році.

Про необхідність неухильного дотримання санітарних норм при організації харчування в закладах освіти зазначила Валентина ТИЩЕНКО, начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області. Вона окреслила всі діючі вимоги, акцентувала увагу на найважливіших складових, які потрібно враховувати для реалізації якісного, безпечного та здорового харчування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь