A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НАДАННЯ АДРЕСНОЇ ДОПОМОГИ

Дата: 02.09.2021 08:48
Кількість переглядів: 174

У рамках профілактичного заходу метою якого є виявлення дітей шкільного віку, неохоплених навчанням на початок навчального року, працівниками служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради спільно з інспектором сектору ювенальної превенції Конотопського РВП протягом вересня-жовтня 2021 року будуть проводитись обстеження умов проживання дітей у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Інспектором сектору ювенальної превенції Конотопського РВП  надана адресна допомога у вигляді канцелярського приладдя дітям із вищезазначених сімей.

У разі виявлення дітей, які не приступили до занять у закладах загальної середньої освіти, закладах професійної (професійно-технічної), фахової передвищої  чи вищої освіти вживатимуться заходи щодо повернення або влаштування виявлених дітей до закладів освіти, усунення причин і умов, внаслідок яких діти не були охоплені навчанням.

Стосовно батьків або осіб, які їх замінюють, посадових осіб винних у порушенні прав та законних інтересів дітей ініціюватиметься питання про притягнення до відповідальності.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь