A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СУЧАСНА ОПОРНА ШКОЛА – ВЕКТОР УСПІХУ ГРОМАДИ

Дата: 31.08.2021 15:34
Кількість переглядів: 169

Традиційно серпневі конференції – це час проаналізувати здобутки, напрацювання, успіхи та особливості року; виявити питання, що потребують нових підходів вирішення; обговорити суспільні виклики та освітні стратегії; спільними зусиллями сформувати нові освітні алгоритми; це можливість ефективного конструктивного освітянського діалогу.

В цьому році масштабний освітянський захід відбувся 26 серпня 2021 року на базі Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Краснопільської селищної ради під назвою «Сучасна опорна школа – вектор успіху громади», в якому взяла участь директор Центру Світлана Брянцева.

Про конкретні кроки розвитку кожної складової освітньої галузі Сумщини повідомила директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова. Вона зазначила, що сьогодні освіта пронизана важливими ідеями, які необхідно оптимально реалізовувати. Такою є ідея здорового способу життя, що є запорукою успіху особистості в усіх сферах. Посадовець наголосила, що в центрі освіти – дитина, для всебічного розвитку якої крім компетентнісного піходу необхідно додати ще ціннісні орієнтири, які допоможуть розвиватися не тільки інтелектуально, а й духовно.

Освіта Сумщини сьогодні по праву посідає провідні позиції в Україні за багатьма показниками. Основа високої якості надання освітніх послуг – ефективна система взаємодії на різних рівнях, потужний та мобільний кадровий потенціал, успішне функціонування освітніх закладів, високий рівень підготовки області до створення нового освітнього простору в умовах Нової української школи.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь