A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПУТИВЛЬЩИНА РОЗПОЧАЛА НАВЧАЛЬНИЙ РІК

Дата: 01.09.2021 16:44
Кількість переглядів: 1258

Керівництво та депутати Путивльської міської ради привітали вихованців та педагогів навчальних закладів громади з початком навчального року, відвідавши заходи з відзначення Дня знань.

Під час урочистостей керівники навчальних закладів звітували про проведену роботу щодо підготовки до нового навчального року, що неможливе без підтримки батьків учнів та спонсорів. Напередодні ССК «Ярославна» надав допомогу відділу освіти з облаштування класів та приміщень, Путивльський фаховий коледж Сумського НАУ отримав кошти для оснащення лабораторії відділення ветеринарної медицини, Путивльський професійний ліцей – сертифікат на отримання мультимедійної техніки. Також мова йшла про підсумки проведеного зовнішнього незалежного оцінювання, про продовження навчання випускниками шкіл у вищих навчальних закладах, що, у свою чергу, є одним із основних підсумкових показників роботи, та про напрями діяльності освітніх закладів у новому навчальному році.  

Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК відзначив, що надзвичаи?но радии?, що діти тягнуться до знань, що підтверджують їх здобутки за минулий навчальний рік. Найкращі нагороджені грамотами.

Цьогоріч до 1 класу прийшли майже 200 учнів. Кожен від депутата Сумської обласної ради Валерія ВОЛКОВА отримав подарунки з необхідним для шкільного життя приладдям.

Почесні гості шкільних урочистостей побажали педагогічним колективам і надалі навчати дітей якісно та виховувати гідних громадян, а учням – відповідального ставлення до навчання та подальших перемог.

Депутат Сумської обласної ради Євген ЮЖАКОВ відзначив, що Путивльщина пишається гідними результатами роботи освітян та запевнив про всіляку підтримку органами місцевого самоврядування галузі освіти Путивльської громади.

Костянтин Миколайович висловив упевнення, що маленькими кроками  діти стануть великими людьми. Побажав усім учням та студентам бути успішними, упевненими в собі, ставити перед собою амбітні цілі й обов’язково їх досягати.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь