ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РАННІЙ РОЗВИТОК ТА ВИХОВАННЯ НА ЗАНЯТТЯХ КАРАТЕ ДІТЯМ ВІД 4-Х РОКІВ

Дата: 01.09.2021 11:42
Кількість переглядів: 263

У м.Путивль відкривається філіал карате-клубу «САМУРАЙ» центру ДОДЗЬО з м.Глухів.

Центр працює вже майже 4 роки, охоплюючи не тільки дітей, а всіх членів родини. Тут із задоволенням займаються діти та дорослі, активні спортсмени та люди з проблемами зі здоров’ям. Наразі в Путивлі планується відкрити секції КАРАТЕ-ДО. Разом із фізичними заняттями будуть проводитися консультації, семінари, тренінги. Для батьків головним бонусом стануть консультації з нюансів поведінки їхньої малечі.

У наш час гіперактивні діти є суттєвою проблемою. Якщо дитина не може всидіти на місці, нікому не дає спокою, весь час рухається, то цю енергію треба спрямувати в необхідне русло. Важливо допомогти дитині і бути поруч у зрозумілому і сприятливому їй напрямку.

Заняття сформують координацію рухів, спритність, гнучкість і навіть загартують вестибулярний апарат. Якщо вашій дитині 4-5 років – то зараз саме час почати з нею цілеспрямовані заняття з цього виду спорту. Зареєструватись та дізнатись подробиці можна за посиланням: https://www.facebook.com/CentrDODGO/services/... або за телефоном: 0504631345.

Засновник Центру активного розвитку «ДОДЗЬО» майстер спорту Міжнародного класу з карате, (І дан «чорний пояс»), багаторазовий призер чемпіонатів та Кубків, Чемпіон Світу з військово-спортивного багатоборства, лауреат премії Кабміну України "За внесок у розбудову Держави" ОЛЕГ ЛАТА https://www.facebook.com/LatabigOleg/ Передбачені також пробні заняття.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь