A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРОВЕДЕНО ЧОТИРНАДЦЯТУ СЕСІЮ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 27.08.2021 11:38
Кількість переглядів: 1179

Під головуванням Костянтина ГАВРИЛЬЧУКА відбулося пленарне засідання чотирнадцятої сесії Путивльської міської ради. Депутатами розглянуто понад 70 питань, які стосувалися бюджету громади, Програми економічного та соціального розвитку, перейменування навчальних закладів, надання дозволів на ремонти орендованих приміщень, укладення договорів оренди та земельних відносин.

Усі питання попередньо ретельно обговорені та розглянуті на постійних профільних комісіях, тож робота обранців була злагодженою та конструктивною.

На сесію запрошувалася Світлана СЕМЕНЕНКО, щоб у відкритому діалозі вона могла пояснити свої звинувачення в соціальній мережі «Facebook» на адресу депутатів міської ради, але, на жаль, колишня керівниця лікарні на сесію не прибула. Костянтин Миколайович оприлюднив усі документи, які ставлять під сумнів доброчесність пані Семененко, коли вона керувала медичним закладом і укладала сумнівні угоди, та детально пояснив дії міської ради стосовно збереження бюджетних коштів, які в минулих роках витрачалися необґрунтовано.

Завершуючи сесію, Путивльський міський голова вкотре підкреслив, що готовий до відкритого та прозорого спілкування і виступає проти з’ясування стосунків у соціальних мережах.

Повний відеозапис сесії чекайте незабаром на офіційних ресурсах міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь