ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПАМ’ЯТАЄМО ГЕРОЇВ

Дата: 28.08.2021 09:21
Кількість переглядів: 242

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

У цей день вшановується пам'ять військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за нашу країну, увічнюється їх героїзм, зміцнюється патріотичний дух нації. Для відзначення дня пам’яті та героїзму загиблих захисників було обрано саме цю дату, оскільки того дня 2014 року на сході України, в Іловайську загинула найбільша кількість українських військових.

У читальній залі бібліотеки розгорнуто викладку-інсталяцію «Пам’ятаємо героїв», яка містить  документальні свідчення, особисті історії, військові щоденники добровольців, спогади родин загиблих воїнів, художні твори, вірші, новели і публіцистичні одкровення сучасних письменників, журналістів про війну, якої не мало бути, і про героїв, які так хотіли жити, але вмирали. Також представлена «Книга пам’яті героїв АТО» - це розповіді про жителів і уродженців Сумщини, що загинули на полях неоголошеної війни у 2014-2017 роках.

Доповнюють викладку квіти соняшника, що стали  символом історичної мужності українських воїнів, символ життя України. Запрошуємо всіх ознайомитися з матеріалами трагічних подій та вшанувати пам’ять загиблих героїв.

Пам’ятаємо героїв. Пам’ятаємо та шануємо. Герої не вмирають – вони завжди житимуть у нашій пам’яті, піснях, та спогадах.

Вічна пам’ять полеглим героям. Слава живим.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь