A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

Дата: 09.08.2021 14:27
Кількість переглядів: 309

Відповідно до ст5, ст12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Путивльська міська рада Конотопського району Сумської області (далі Путивльська міськрада) повідомляє про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування (Далі Звіт) «Коригування (внесення змін) до окремих розділів проекту Генерального плану міста Путивль Путивльського району Сумської області (в частині забудови міста)» (далі ДДП).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документів державного планування Путивльська міськрада.

Процедура громадських обговорень відбувається шляхом надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді). Строки подання зауважень і пропозицій – 30 днів з дати початку процедури громадського обговорення, тобто з 13.08.2021 р. по 11.09.2021 р.

Орган, до якого подаються зауваження Путивльська міськрада, 41500, Сумська область,     м. Путивль. вул. Князя Володимира, 50, тел. (05442)5-41-74, e?mail: rada-putivl@ukr.net.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку ДДП доступний за посиланням https://putivlska-gromada.gov.ua/ на сайті Путивльської міськради у розділі «Консультування з громадськістю». Отримати додаткову інформацію, подати зауваження та пропозиції можливо за адресою 41500, Сумська область, м. Путивль. вул. Князя Володимира, 50, тел. (05442)5-41-74 або e-mail: rada-putivl@ukr.net; mistobud_putivl@ukr.net.      

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП відсутня.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку за посиланням https://drive.google.com/file/d/1mPdSvYfbbZuDMnnNOiiP5x7IWkiUEmKa/view?usp=sharing

 

Матеріали ДДП «Коригування (внесення змін) до окремих розділів проекту Генерального плану  міста Путивль Путивльського району  Сумської області (в частині забудови міста)» - https://drive.google.com/drive/folders/1s46JmjGKiVL5_yakpYaRpqPOPwyEgtwy?usp=sharing


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь