A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ ПРАВОВУ ДОПОМОГУ ВІД ДЕРЖАВИ

Дата: 14.06.2021 15:30
Кількість переглядів: 207

А чи знаєте Ви про можливість отримати правову допомогу від держави? Скільки разів можна реалізувати право на звернення до центрів безоплатної правової допомоги? Які саме питання можна ставити фахівцям #БПД та який результат вас чекає? Відповіді на ці питання давали юристи Путивльського бюро правової допомоги пересічним громадянам Путивльської громади.

Конституція України гарантує кожному право на професійну правничу допомогу, у випадках, передбачених законом, ця допомога надається безоплатно. Тому, з метою реалізації цих положень, Верховною Радою України 2 червня 2011 року прийнято Закон України «Про безоплатну правову допомогу», який визначає зміст права на безоплатну правову допомогу, порядок реалізації цього права, підстави та порядок надання безоплатної правової допомоги, державні гарантії щодо її надання

Фахівці відділу «Путивльське бюро правової допомоги» під час заходу розповідали мешканцям про систему безоплатної правової допомоги, яка працює в Україні вже 10 років, та з чого складається правова допомога.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь