A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЖОДНА ОПЕРАЦІЯ З ЗЕМЛЕЮ НЕ ЗАЛИШИТЬСЯ ПОЗА УВАГОЮ

Дата: 23.07.2021 11:39
Кількість переглядів: 161

Днями на Сумщині відбулася масштабна нарада з питань взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування за участю першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького.

До заходу долучилось керівництво Головного управління ДПС у Сумській області. 

Учасники наради обговорили питання у сфері земельних відносин, змін у земельному законодавстві України тощо. Ці питання дуже актуальні, адже Сумщина є індустріально-аграрним регіоном України. Разом з тим  основа економіки  – це сільське господарство, яке є важливою сферою зайнятості населення та бюджетоутворюючою галуззю області.

У зв’язку зі стартом ринку землі податкова служба області готова забезпечити якісне консультування кожного громадянина, в якого виникатимуть питання щодо оподаткування операцій з землею. Жодна операція з землею не залишиться поза увагою. Адже земельний податок – це податок для бюджету місцевих громад.

Так, за шість місяців поточного року до місцевих бюджетів Сумщини надійшло 428,6 млн гривень плати за землю, що на 54,9 млн грн більше ніж у відповідному періоді минулого року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь