ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ОСНОВИ ПРАВОВОЇ ОСВІТИ ТА КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ПРАВОВОГО ВИХОВАННЯ МОЛОДІ

Дата: 20.07.2021 17:58
Кількість переглядів: 324

Основи правової освіти та ключові аспекти правового виховання молоді обговорили під час робочої зустрічі юристка Путивльського бюро правової допомоги Тетяна Сєліна та начальник відділу освіти Путивльської міської ради Людмила Скоробогата.

Метою зустрічі стало обговорення правопросвітницьких заходів для школярів, спрямованих на формування навичок правомірної поведінки, позитивні мотиви активної участі в суспільному житті, уміння юридично грамотно орієнтуватись у конкретних життєвих ситуаціях та діяти згідно з правовими нормами, виховання поваги до державної символіки, традицій та звичаїв українського народу, негативного ставлення до протиправних вчинків.

Під час зустрічі були встановлені домовленості про подальшу тісну співпрацю у проведенні правопросвітницьких заходів для учнів Путивльських шкіл та на підтвердження такої взаємодії укладено меморандум між відділом освіти та Сумським місцевим центром з надання БВПД.

Для працівників відділу освіти був проведений семінар на тему «Право на безоплатну правову допомогу». Фахівчиня бюро розповіла про те, що Путивльське бюро правової допомоги працює в Путивльському районі вже майже 5 років та завоювало довіру місцевих мешканців своїми успішними практиками. Учасники ознайомилися з порядком отримання правової допомоги від держави, переліком документів, які слід подавати на вторинну правову допомогу, та з яких питань можна отримати консультації від юристів.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь