A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЖОРСТОКЕ ПОВОДЖЕННЯ З ТВАРИНАМИ

Дата: 20.07.2021 14:14
Кількість переглядів: 342

Путивльським відділом Конотопської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо мешканця району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами, що відносяться до хребетних, що вчинене умисно та призвело до загибелі двох тварин).

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що молодий чоловік, неодноразово раніше судимий, на шлях виправлення не став, та, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, маючи прямий умисел на умертвіння тварини, в порушення вимог ст. 17 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження», із застосування жорстоких методів, тобто таких, які вчиняються особливо болючими способами, вчинив знущання над тваринами, які відносяться до хребетних.

Зокрема, взяв двох цуценят до рук та почав душити їх, після чого вдарив декілька разів тварин об вугол господарського приміщення і у подальшому кинув тварин на землю й почав по черзі бити їх дерев'яним стільцем по голові та тулубу.

У подальшому, зрозумівши, що цуценята померли, викинув їх на смітник.

Тепер долю молодого чоловіка буде вирішувати суд, адже санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь