A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ СУМЩИНИ ПЕРЕРАХУВАЛИ ДО ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ 4,4 МЛРД ГРИВЕНЬ

Дата: 16.07.2021 11:14
Кількість переглядів: 178

Протягом січня-червня 2021 року до Державного бюджету України надійшло 4358,1 млн гривень, що на 1314,1 млн грн більше, ніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомила начальник Головного управління ДПС у Сумській області Наталія Кіяшко під час апаратної наради з керівниками структурних підрозділів.

У порівнянні з надходженнями  за січень-червень 2020 року забезпечено приріст, зокрема, з податку на доходи фізичних осіб,  податку на прибуток та податку на додану вартість.

Так, у розрізі  основних податків з початку року  до державного бюджету надійшло: податку на додану вартість -  1511,3 млн грн, або додаткові надходження 543,3 млн грн до січня-червня  2020 року; податку на доходи фізичних - 817,5 млн грн, що на 135,6 млн грн більше, ніж за  аналогічний період минулого року; податку на прибуток – 221,2 млн грн, збільшення на 88,6 млн гривень.

Зокрема, впродовж  червня цього року до державного бюджету забезпечено збір у сумі  720,1 млн гривень. Порівнюючи  з минулорічним відповідним періодом надходження до державного бюджету  зросли на  289,2 млн гривень.

За словами Наталії Кіяшко, найважливішим завданням Державної податкової служби України було і залишається стабільне та ритмічне наповнення бюджетів усіх рівнів. Виконати завдання  можливо  лише спільними зусиллями податківців та платників податків.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь