A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

УВАГА, ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

Дата: 16.07.2021 14:43
Кількість переглядів: 1087

 Нагадуємо, що протягом трьох місяців з дня набрання чинності  Положення про форму та зміст структури власності  (з 11.07.2021 р. по 11.10.2021 р.) юридичні особи, що створені до 28.04.2020 року, мають подати державному реєстратору інформацію про кінцевого бенефіціарного власника та структуру власності.

При цьому, варто звернути увагу, що частиною 6 статті 166-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено відповідальність за неподання або несвоєчасне подання державному реєстратору передбаченої Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» інформації про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи або про його відсутність, або документів для підтвердження відомостей про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи. 

За вказане адміністративне правопорушення передбачена відповідальність у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 17 000 до 51 000 гривень, що може бути застосована до керівника юридичної особи або до особи, що уповноважена діяти від імені юридичної особи (виконавчого органу).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь