A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТЛОМ ДІТЕЙ-СИРІТ ТА ІНШІ ПИТАННЯ РОЗГЛЯНУТО НА ЗАСІДАННІ МІСЬКОЇ КОМІСІЇ

Дата: 12.07.2021 16:30
Кількість переглядів: 276

Заступник Путивльського міського голови Володимир ВОРОНОВ провів засідання міської комісії з питань використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, на якому затверджені списки громадян вищезазначеної категорії, що перебувають на квартирному обліку.

Згідно з законодавством, кошти субвенції можна спрямувати на придбання житла або призначення грошової компенсації дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам з їх числа.

Право на отримання грошової компенсації мають 10 мешканців громади у віці від 16 до 23 років та 10 громадян у віці від 23 до 35 років.

У подальшому зазначені списки будуть направлені до Сумської обласної державної адміністрації для формування пропозиції щодо розподілу субвенції між конкретними особами в порядку черговості.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь