A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРАЦЮЄ КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

Дата: 02.07.2021 14:38
Кількість переглядів: 275

На черговому засіданні, яке проходило під головуванням заступника Путивльського міського голови Володимира ВОРОНОВА розглянуто шість нагальних питань.

Завжди болюче сприймається незадовільний стан виконання батьківських обов’язків у деяких сім’ях по відношенню до малолітніх дітей. Адже кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, хоче відчувати свою необхідність для батьків. Ці чинники впливають у подальшому на здоровий розвиток дитини, на формування її особистості, моральні та етичні норми.

Після обговорення та всебічного розгляду, члени комісії прийняли відповідні рішення в суворій вимозі до діючого законодавства.

Довідково: загалом за І півріччя було проведено 4 засідання, де розглянуто 24 питання, у тому числі 3 – про стан виконання батьківських обов’язків, 5 – про надання висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав, 8 – дозволів на вчинення правочинів щодо майна дітей, 1 – встановлення піклування над неповнолітньою дитиною, 1 – виведення дітей зі складу прийомної сім’ї.

На постійному контролі комісії сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь