A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

МИТЬ ІСТОРІЇ УКРАЇНСЬКОЇ КОНСТИТУЦІЇ

Дата: 25.06.2021 14:04
Кількість переглядів: 184

Щороку 28 червня весь український народ святкує День Конституції  України. Цього дня, 25 років тому, наша країна отримала свій   головний документ — Конституцію! Конституція України стала для українського народу основним правовим документом, надійним оберегом державності, її незалежності та єдності. В ній закладені найважливіші соціальні цінності людини – її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека, а також права і свободи, що визначають зміст і спрямованість діяльності держави.

З   нагоди свята   у читальній  залі бібліотеки  пройшла  хвилина державності «Мить історії української конституції». Відвідувачі бібліотеки ознайомились з найважливішими історичними моментами конституційного процесу на складному і довгому шляху державотворення України, а також  дізнались про права і обов’язки громадян нашої  держави.

Колектив бібліотеки щиро вітає всіх з Днем Конституції України. Бажаємо міцного здоров’я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь