A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПОРУШЕННЯ ВИМОГ ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО НАРКОТИЧНІ ЗАСОБИ, ПСИХОТРОПНІ РЕЧОВИНИ І ПРЕКУРСОРИ»

Дата: 18.06.2021 08:49
Кількість переглядів: 392

Путивльським відділом Конотопської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо мешканця району, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 309 та ч. 4 ст. 246 КК України (незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту, та незаконна порубка дерев у лісових насадженнях, перевезення та зберігання незаконно зрубаних дерев, що спричинили тяжкі наслідки).

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що молодий чоловік в порушення вимог Закону України «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори» незаконно придбав, виготовив та зберігав без мети збуту канабіс загальною вагою 21,40 грам, який відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 06.05.2000 року «Про затвердження переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів», включені до речовин, що відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено.

Крім того, не маючи відповідного дозволу, діючи умисно, розуміючи протиправність своїх дій, взимку поточного року  за допомогою власної бензопили здійснив незаконну рубку дерев на території району та в  подальшому незаконно перевіз її до власного господарства. 

Тепер долю молодого чоловіка буде вирішувати суд, адже санкція статті передбачає, поряд з іншим, позбавлення волі на строк до п’яти років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь