A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ШАНОВНІ МЕДИЧНІ ПРАЦІВНИКИ

Дата: 20.06.2021 08:45
Кількість переглядів: 177

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня медичного працівника, і дозвольте подякувати вам за щоденну виснажливу працю — невпинну боротьбу за здоров’я та життя людини.

Немає професії жертовнішої та гуманнішої, ніж професія медика, проте медичну галузь по-різному оцінюють у суспільстві: від шанобливої вдячності до найжорсткішої критики. Однак, незважаючи ні на що, для лікаря понад усе стоїть пацієнт — його здоров’я і повноцінне життя.

Попри цілу низку проблем, які в останні роки намагається подолати система охорони здоров’я в Україні, ви як істинні професіонали, як мовчазні ангели-охоронці, завжди готові прийти на допомогу незнайомій людині, виявляючи відданість своїй справі, ігноруючи особисті плани і проблеми, часто наражаючися на професійні небезпеки і навіть ризикуючи власним життям.

У ваших руках — складна і відповідальна справа. Сердечно бажаємо вам та вашим родинам здоров’я, щастя, добра і благополуччя, невичерпної енергії та нових професійних здобутків в ім’я України. Нехай благословенними будуть ваші дороги, радують друзі, колеги, надихають нові справи, зігріває родинне тепло.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь