A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРОВЕДЕНО ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 16.06.2021 16:18
Кількість переглядів: 624

Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК провів засідання виконавчого комітету, на якому розглянуто 17 питань порядку денного.

Так, було затверджено план виконавчого комітету Путивльської  міської ради на ІІ півріччя 2021 року, внесено зміни до списків квартирного обліку, затверджено звіт з виконання фінансового плану  КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  за І квартал  2021  року, схвалено проєкт рішення щодо внесення змін до бюджету, надано дозволи щодо укладення договорів на дарування нерухомого майна.

Актуальними були питання надання дозволу та планування видалення зелених насаджень на території Путивльської міської ради. Затверджено внесення змін до рішення виконавчого комітету Путивльської міської ради від 27.01.2021 № 13 «Про затвердження видів безоплатних суспільно-корисних робіт при відбуванні кримінального покарання у вигляді громадських робіт на 2021 рік».

Позитивно розглянуті заяви громадян. Погоджено план роботи відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Путивльської міської ради на ІІ півріччя 2021 року, схвалено проєкт Програми сприяння розвитку безоплатної правової допомоги населенню на території громади та погоджено Інвестиційну програму комунального підприємства «Путивльміськводоканал» на 2021-2022 роки.

Члени виконавчого комітету працювали виважено та злагоджено.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь