A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЄВГЕН КОНОВАЛЕЦЬ

Дата: 14.06.2021 13:07
Кількість переглядів: 300

Сьогодні на державному рівні відзначається 130  років  від дня народження Євгена Коновальцялюдини, яка створила найуспішніший український політичний проект минулого століттяОрганізацію українських націоналістів та Українську військову організацію. Він жив для України, боровся за її свободу та незалежність, страждав за неї, за неї й загинув у нерівному двобої з підступним ворогом.

        З метою вшанування памяті  полковника в бібліотеці було проведено історичний портрет «Борець за державність». Ведучі заходу надали цікаву інформацію з біографії політичного діяча, його становлення як особистості від перших кроків у військовій справі до утвердження Євгена Коновальця як мудрого полководця та державника, палкого патріота, головного провідника українських націоналістів. А  фото  та відео матеріали доповнили  його портрет як  простої  людини з її уподобаннями, слабкостями, захопленнями.

        Бібліографічний огляд підбірки літератури «Життя віддане за націю» ознайомив присутніх з довідковою, документальною літературою, а також виданнями, що надійшли до нас від Українського інституту книги з даної тематики.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь