A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

УСЬОГО У ДВОХ СЛОВАХ НЕЗВИЧАЙНІ ДОЛІ ЖІНОК

Дата: 12.06.2021 16:23
Кількість переглядів: 766

Відбулася довгоочікувана подія – презентація книги путивльської авторки, голови ГО «Патріотичний клуб «Фронтовичка»» Валентини АНЯКІНОЇ «Женские истории». У двох попередніх книгах мова йшла про жінок, доля яких пов’язана з подіями та спогадами Другої світової війни.

У презентованій книзі Валентина Антонівна зібрала 150 історій жінок, що працювали та працюють у різних сферах Путивльщини. Долі переплетені часом та подіями, про які самі героїні розповіли. Це видання цим і безцінне.

Привітальні слова авторка отримала від депутата Сумської обласної ради Євгена ЮЖАКОВА, який завжди підтримував Валентину Антонівну не словом, а справою. Від імені Путивльської міської ради привітала з виходом книги автора начальник відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Путивльської міської ради Світлана ДАВИДОВА.

Після чудової концертної програми герої книги та їх рідні, що були присутніми в залі, отримали книгу на згадку від Валентини  Анякіної.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь