A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

КОСТЯНТИН ГАВРИЛЬЧУК: «УСІ ДІЇ ПОВИННІ БУТИ ЗАКОННИМИ»

Дата: 11.06.2021 16:17
Кількість переглядів: 719

Наголосив Путивльський міський голова під час зустрічі з працівниками ВКНЗ СОР «Путивльський педагогічний коледж ім.С.В.Руднєва». «Я завжди виступав за збереження навчального закладу та продовження його діяльності», - акцентував посадовець. 


Склалася незрозуміла ситуація щодо призначення керівника педагогічного коледжу. Це призводить до соціальної напруги в громаді. Викладачі висловлювали позицію щодо унеможливлення проведення повномасштабної вступної кампанії та юридичних колізій стосовно документів випускників закладу. Батьки випускників та можливих абітурієнтів занепокоєні, адже непевні дії з призначенням впливають на майбутнє дітей. 


На зустрічі були присутніми представники депутатського корпусу Сумської обласної ради Євген ЮЖАКОВ і Валерій ВОЛКОВ, які висловили запевнення відстоювати інтереси закладу в обласному центрі. 


На сьогоднішній день підготовлено звернення до голови Сумської ОДА Василя ХОМИ та голови Сумської обласної ради Віктора ФЕДОРЧЕНКА щодо проведення до 1 липня конкурсу на посаду директора коледжу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь