A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДО 85-РІЧЧЯ ГОЛУБНИЧОГО

Дата: 02.06.2021 14:48
Кількість переглядів: 185

Сьогодні, український легкоатлет (спортивна хода), дворазовий  олімпійський чемпіон, рекордсмен світу,      почесний громадянин м.Суми  Володимир Степанович Голубничий зустрічає свій 85 рік  народження.    

Володимир Степанович – учасник п’яти Олімпіад, на чотирьох з яких він здобував нагороди: «золото» у Римі-1960 та Мехіко-1968, «срібло» в  Мюнхені-1972, а також «бронзу» в Токіо-1964. Окрім цього він – чемпіон Європи та багаторазовий рекордсмен світу у ходьбі на 20 км.  Більше 20 років життя присвятив великому спорту: перший світовий рекорд встановив у 19 років, а в останній для себе Олімпіаді брав участь в віці 40 років. За своє яскраве спортивне життя він досяг таких вершин і результатів, яких цілком вистачило б на кількох найбільш титулованих легкоатлетів світу.

До ювілею спортсмена в бібліотеці  організовано ювілейно-краєзнавчу викладку   «Легенда світового спорту» з виданнями,   які розкривають біографію    та спортивну кар`єру земляка. Крім того,  цікаву онлайн-екскурсію до музею Голубничого  з великим задоволенням спостерігали відвідувачі бібліотеки протягом дня.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь