A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

У В’ЯЗЕНЦІ ПОЧАЛИСЯ КАНІКУЛИ

Дата: 04.06.2021 16:33
Кількість переглядів: 631

У домашній атмосфері відбулося свято Останнього дзвоника у В’язенському навчально-виховному комплексі. Учні та випускники зібралися в затишній залі зі своїми викладачами та батьками.

Секретар Путивльської міської ради Олександр ЛИТВИНОВ привітав дітей зі святом Останнього дзвоника. «Для випускників  цей дзвоник справді є останнім. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте в самостійне доросле життя. Бажаю, щоб цей шлях був сповнений гарними подіями і здобутками», - зазначив Олександр Васильович, звертаючись до випускників.

Староста В’язенського старостингського округу Валентина ДЕРУНОВА підкреслила, що вона впевнена в реалізації власних здібностей та талантів кожного учня, випускникам побажала бути гідними творцями свого життя.

Микола ЛУК’ЯНЕНКО, заступник начальника відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради, висловив слова глибокої вдячності педагогам і батькам, які вкладають у своїх дітей і душу, і серце, і знання.

Найкращі учні та  викладачі отримали грамоти Путивльського міського голови та відділу освіти. Захід продовжився номерами художньої майстерності учнів В’язенського НВК.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь