A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СВІТ ЧЕКАЄ КРИЛАТИХ

Дата: 27.05.2021 16:41
Кількість переглядів: 522

26 травня 2021 року консультант Центру Олена Бикова та вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти Путивльської міської ради взяли участь у вебінарі «Освітня програма «Світ чекає крилатих» – летімо разом».

Організатори: Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти (методист Катерина Діхнич), Інститут педагогіки НАПН України та ТОВ «Освітній проєкт «Світ чекає крилатих» від Анжеліки Цимбалару» (автор проєкту Анжеліка Цимбалару).

Під час зустрічі педагоги ознайомились з інтегрованою освітньою системою для початкової школи «Світ чекає крилатих», розглянули завдання робочих зошитів 1-4 класів з української мови, математики, англійської мови, інформатики та окремих посібників для селфі-аудитів та діагностичних робіт.

Цікавим для присутніх стала презентація вмісту учнівських  боксів з роздатковими матеріалами, до складу якого на кожну дитину входить танграм, планшет, фізична та контурна карти, чисклада (вертикальна рахівниця), палички, картки та інше. Цей бокс розрахований на 4 роки навчання.

В кінці зустрічі вчителі мали змогу поставити питання спікеру – автору системи та отримати відповіді та роз’яснення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь