A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ОБРАНЦІ ПУТИВЛЬЩИНИ РОЗГЛЯНУЛИ ПИТАННЯ

Дата: 27.05.2021 16:46
Кількість переглядів: 764

Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК провів пленарне засідання чергової 9 сесії депутатів Путивльської міської ради. До розгляду було запропоновано 65 питань, на початку внесено зміни до порядку денного: додано ще 2, що потребують нагального вирішення.

Попередньо проведено засідання профільних комісій та загальні збори депутатів. Робота депутатів була консолідованою, адже кожен розуміє, що, приймаючи виважені рішення, дає поштовх для розвитку громади.

Путивльські обранці одноголосно приймали рішення щодо соціального захисту окремих категорій населення, надання освітніх послуг мешканцям громади, консультування з громадськістю, внесення змін до затверджених раніше програм, надання адміністративних послуг та питань земельного характеру.

Депутатським корпусом підтримано звернення до Міністерства фінансів України та до голови Сумської обласної державної адміністрації щодо фінансового забезпечення і щодо проекту «Соціальний автобус».

У ході пленарного засідання депутат Інна СОРОКА зазначила на зверненні до Верховної Ради України щодо ухвалення законопроєктів малої приватизації. Депутат Олександр ТЕЛЬОНКОВ говорив про об’єднання зусиль задля розвитку громади.

Після розгляду питань пленарного засідання виступили заступник начальника відділу ПутивльсЬкого бюро правової допомоги Тетяна СЄЛІНА, представник ТОВ «Агріпорт-Норд» Ян МОЖЕЙКО та громадський діяч Володимир ПОЛОЗОВ.

Костянтин Миколайович вкотре наголосив, що готовий до співпраці з кожним, хто працює на користь громади, та до вирішення непорозумінь.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь