A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РОБОТОДАВЦІ СУМЩИНИ ПЕРЕРАХУВАЛИ ПОНАД 1,9 МІЛЬЯРДІВ ГРИВЕНЬ ЄДИНОГО ВНЕСКУ

Дата: 21.05.2021 16:30
Кількість переглядів: 174

За чотири місяці 2021 року роботодавці Сумщини перерахували до спецфонду 1 932,3 млн гривень єдиного соціального внеску, що на 322,7 млн гривень або на 20,0 відсотків більше показника відповідного періоду минулого року, - інформують в Головному управлінні ДПС у Сумській області.

Зазначений показник свідчить про сумлінне виконання своїх зобов’язань працедавцями та їхньої добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування. І цифри говорять самі за себе: тільки в квітні платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування Сумщини перерахували 549,5,2 млн гривень, що більше показника квітня минулого року на 145,5 млн гривень або на 36,0 відсотка.

Завдяки своєчасній сплаті єдиного внеску громадянам гарантується право на соціальний захист. Зокрема, стають захищеними соціальні гарантії на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, гідне пенсійне забезпечення та інші  виплати.

Податківці відзначають активність у е-звітуванні, адже платники ЄСВ дедалі частіше використовують мережу Інтернет для подання податкових звітів, що дозволяє економити час у веденні власної справи та звітувати без зайвих проблем.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь