A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ФІНАНСОВИЙ ДОБРОБУТ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ВЧАСНО І ЧЕСНО СПЛАЧЕНИХ ПОДАТКІВ

Дата: 21.05.2021 16:27
Кількість переглядів: 153

Про підсумки кампанії декларування – 2021,  яка завершилася в останній день квітня поточного року, засоби масової інформації Сумщини  проінформувала начальник Головного управління ДПС у Сумській області Наталія Кіяшко.

За словами керівника установи, станом на 01 травня 2021 року платниками податків Сумщини  подано 6743 декларації про майновий стан і доходи громадян, із них 6211 обов’язкових декларацій та 599 декларацій для отримання податкової знижки.

За основними напрямами жителі області декларували доходи, отримані: від спадщини–1473 декларації;   від продажу сільськогосподарської продукції–1984 декларації; за кордоном – 193 декларації; від здачі в найм нерухомого майна –268 декларацій;  від продажу рухомого і нерухомого майна –885 декларацій;   інші доходи –1375 декларацій.

Під час проведеної кампанії жителями області задекларовано 806,5 млн гривень доходів (більше на 12,5 млн гривень ніж за відповідний період минулого року). За підсумками 2020 року обліковується 52 громадянина, які задекларували доходи, що перевищують 1 млн гривень. Зазначений показник на 10 громадян більше торічного.

Загалом, з початку 2021 року за поданими деклараціями до бюджету надійшло податку на доходи з фізичних осіб у сумі 15,6 млн гривень  та  військового збору – 1,2 млн гривень.

-     За позитивною статистикою ми бачимо поступове підвищення  свідомості наших громадян, яким не байдуже майбутнє України та Сумщини. Адже люди розуміють, що успіх деклараційної кампанії залежить від кожного, а фінансовий добробут області знаходиться в прямій залежності від вчасно і чесно сплачених податків, - підсумувала Наталія Володимирівна.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь