A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЖОДНЕ ЗВЕРНЕННЯ МЕШКАНЦІВ НЕ ПОВИННО ЗАЛИШАТИСЯ БЕЗ РОЗГЛЯДУ

Дата: 19.05.2021 15:02
Кількість переглядів: 817

Неодноразово підкреслював у ході проведення засідання виконавчого комітету Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК.

"Усі питання мешканців громади, незалежно від території проживання, місто чи село, є актуальними. Представниками влади в селах є старости, які не будуть стояти осторонь", -   наголосив Костянтин Миколайович.

До розгляду членам виконавчого комітету запропоновано 18 питань. 2 в ході обговорення відправлено на доопрацювання, 1 - додано.

Хоча тільки завершився опалювальний сезон, мова вже йшла  про підготовку підприємств житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери міста та старостинських округів до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років. Керівники закладів повідомили про стан підготовки, проблеми та шляхи вирішення.

Путивльський міський голова наголосив на взаємодії комунальних служб у вирішенні питань закладів соціальної сфери. Більша їх кількість стосується закладів соціальної сфери сільської місцевості. Староста В'язенського старостинського округу Валентина ДЕРУНОВА підкреслила, що питання благоустрою на території вирішуватиметься за допомогою укладання соціальних угод із сільськогосподарськими підприємствами. Олександр ЛИСЕНКО, староста Зінівськоно старостинського округу, вів мову про попередню заготівлю дров, адже передбачити цінову політику з опалення газом неможливо.

Костянтин Гаврильчук дав завдання щодо точного обрахування витрачання коштів на опалення закладів соціальної сфери. Староста Сафонівського старостинського округу Олександр ПОЛОЗЕНКО також зазначив на малій кількості дітей у закладі дошкілля в с.Сафонівка. Путивльський міський голова запропонував зберегти заклад, але перспективи збільшення дошкільнят немає.

Заступник Путивльського міського голови Володимир ВОРОНОВ зазначив на виконанні запланованих заходів, не залишатися осторонь. Костянтин Гаврильчук звернув увагу: "Будь-які дії повинні бути виваженими, обгрунтованими".

Керівник Путивльської ЖЕК Василь РЕЗНІК готовий підключитися до виконання дій. Голова громади акцентував, щоб не відбувалося затягування вирішення проблемних питань.

Сергій САХАРОВ, начальник фінансового управління Путивльської міської ради, прозвітував про виконання бюджету громади за 1 квартал 2021 року. Володимир Воронов казав про зменшення незабезпечення та шляхи вирішення.

В.о. директора КНП "Путивльська міська лікарня" Ірина ГРАМАТИК представила звіт про виконання фінансового плану закладу за 1 квартал 2021 року. "Громадяни повинні отримувати доступні медичні послуги, а фельдшери працювати в комфортних умовах", - наголосив Костянтин Миколайович, кажучи про діяльність фельдшерських пунктів. Олег СЛІПУХІН, староста Бобинського старостинського округу, підняв питання щодо діяльності ФП у с.Бобине. Олег Володимирович запевнив, що приміщення, яке не потребує капітальних вкладень, на території є.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища виконавчого комітету Путивльської міської ради Людмила КЛИВЕНКОВА запропонувала внести    зміни до Програми благоустрою Путивльської міської ради на 2021 рік та Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства  Путивльської міської ради на 2021 рік. Костянтин Миколайович надав доручення створити комісію стосовно вивезення твердих побутових відходів згідно з чинним законодавством. Про результати діяльності звітувати за місяць. Емоційним було обговорення встановлення лічильників на воду в приватних господарствах.

Декілька питань запропоновані до розгляду начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради Юрієм РАДІНИМ з метою недопущення порушень прав малолітніх дітей.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь