A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НАДАННЯ ПЛАТНИХ ПОСЛУГ СУТТЄВО ЗБІЛЬШУЄ ФІНАНСОВІ МОЖЛИВОСТІ МІСЬКОЇ ЛІКАРНІ

Дата: 13.05.2021 09:30
Кількість переглядів: 269

Відповідно до діючого законодавства України, рішень виконавчого комітету Путивльської міської ради від 04.02.2021 №19 та від 29.03.2021 №59 затверджені перелік і тарифи на платні медичні послуги Комунального некомерційного підприємства «Путивльська міська лікарня»  Путивльської міської ради.

Платні послуги є важливим джерелом  додаткових коштів для здійснення фінансово-господарської діяльності.  Приміром, за 2020 рік міська лікарня отримала 1 млн. 280 тис. 500 грн. від надання платних послуг. У 2021 році, завдяки придбаному новому обладнанню та розширенню платних послуг, заплановано отримати  біля 2 млн. грн.

Платити за діагностичні, лабораторні послуги та консультацію лікарів  пацієнтам треба, якщо вони не мають  направлення від сімейного або лікуючого  лікаря.  Проте, керівник лікарні Ірина Граматик розповідає, що таких випадків, коли людина приходить  без направлення,  майже немає.

Зубне протезування,  терапевтична стоматологічна допомога та обов’язкові медичні огляди  є платними  для всіх. При проходженні обов’язкового медичного огляду  працівниками комунальних  підприємств, установ та організацій Путивльської міської ради рентабельність в розрахунках   не застосовується.

Пріоритетними напрямами розподілу коштів, отриманих за надання платних послуг, є оплата праці медичних працівників, передусім тих, які забезпечують  надання цих послуг; оплата ЄСВ, інших податків та зборів; оновлення матеріально-технічної бази.

Ознайомитися з переліком і тарифами на платні медичні послуги можна на офіційному веб-сайті Путивльської громади в розділі  «Рішення виконавчого комітету» та у міській лікарні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь