A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗУСТРІЧ НАПЕРЕДОДНІ СВЯТА

Дата: 11.05.2021 16:52
Кількість переглядів: 230

З нагоди  відзначення 76-ї річниці  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні для суб’єктів пробації провідним інспектором Путивльського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Віталієм ЯКОВЕНКОМ, разом із партнерами, начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради Юрієм РАДІНИМ та фахівцем  із  соціальної  роботи Новослобідської сільської ради Тетяною НІКОЛАЄВОЮ, з метою вшанування подвигу кожного, хто боровся з нацизмом, а також інших жертв Другої світової війни, було організовано захід в Музеї партизанської слави. 

Під час заходу науковий співробітник музею розповіла, що перші загони партизан з’явилися в Україні восени 1941 року. Дії партизанських загонів та підпільних організацій у роки Другої світової війни нанесли непоправні втрати боєздатності противника та наблизили День Перемоги над фашистами та їхніми союзниками. Цей день відзначається як данина всенародної поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з фашистами, не шкодуючи крові і життя. 

«Це свято яскраво відбиває і навіки утверджує непохитну волю, відважність кожного, хто самовіддано захищав Батьківщину від німецько-фашистських загарбників», – було зазначено на останок заходу.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь