A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НЕХАЙ ПАМ’ЯТЬ ПРО ПОДВИГ ЗАЛИШАЄТЬСЯ В НАШИХ СЕРЦЯХ

Дата: 09.05.2021 14:39
Кількість переглядів: 1092

Путивльська громада відзначила урочистостями 76 річницю перемоги у Другій світовій війні.

До присутніх на Площі Перемоги зі словами вітання та вдячності звернувся Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК, підкресливши, що звитягу українського народу забути неможливо. Костянтин Миколайович наголосив на збереженні пам’яті про героїчне минуле рідного краю. «Дякуємо нашим ветеранам та полеглим, адже самовідданість дідів та прадідів – приклад мужності та патріотизму», - акцентував посадовець.

Долучився до привітань депутат Сумської обласної ради Валерій ВОЛКОВ. «Ми пишаємося славою тих, хто приніс довгоочікуваний мир Україні та світу. Схиляємо голови перед пам’яттю полеглих», - відзначив Валерій Валентинович.

Валентина АНЯКІНА, голова ветеранської організації Путивльської громади та автор декількох книг про долі людей, пов’язаних з подіями Другої світової війни, звернулася з теплими словами до ветеранів, яких з кожним роком стає все менше.

Від молодого покоління виступив учень Путивльської загальноосвітньої школи № 2 ім. Г.Я.Базими Максим ПРИЗ, порівнявши перемогу з весною. «Прийшло свято, знову з’являються плани на майбутнє, усе, як весною, починає оживати», - акцентував хлопець, кажучи про травень 1945 року.

Представники молоді Путивльщини запалили свічки пам’яті за померлими під час вшанування їх хвилиною мовчання. Присутні поклали квіти до Вічного вогню та схилили голови на знак скорботи за загиблими.

У селах громади також відбулися урочисті покладання квітів на честь Дня Перемоги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь