A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ГОТУЄМОСЯ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ДЕРЖАВНОГО СТАНДАРТУ БАЗОВОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ: ВИКЛАДАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ У 5 ТА 6 КЛАСАХ

Дата: 09.04.2021 15:58
Кількість переглядів: 226

Державний стандарт базової середньої освіти визначає мету та принципи освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти, дає загальну характеристику змісту навчання, пояснює вимоги до обов’язкових результатів навчання та орієнтири для їхнього оцінювання.

Учні 5 класів почнуть навчання за новим Державним стандартом із вересня 2022 року. Пілотування Державного стандарту базової середньої освіти розпочнеться вже у вересні 2021 року.

Так, 08 квітня 2021 року консультант КУ «Путивльський ЦПРПП» Олена Бикова разом із вчителями англійської мови закладів загальної середньої освіти Путивльської міської ради взяла участь у вебінарі «Great lessons for 5th and 6th grades» від американського видавництва з академічної літератури. National Geographic Learning та інформаційного порталу для вчителів іноземних мов «Лінгвіст».

Спікер вебінару: Діана Головань, методист National Geographic Learning Ukraine.

Протягом заходу учасниками розглянуто психологічні особливості дітей 10-11-річного віку,  розвитку пам’яті, уваги, мислення, в тому числі критичного, смаки та вподобання; принципи, форми проведення уроків, вправи під час навчання 4 видів мовленнєвої діяльності. Слід пам’ятати, що майбутні п’ятикласники – це діти, які завершують здобуття початкової освіти і 4 роки навчалися за новітніми методиками.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь