A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВСЕУКРАЇНСЬКА ШКОЛА ОНЛАЙН: СТВОРЮЄМО КАБІНЕТ УЧИТЕЛЯ

Дата: 09.04.2021 15:53
Кількість переглядів: 202

Український інститут розвитку освіти, Міністерство освіти і науки України, Міністерство цифрової трансформації України та ГС «Освіторія» запустили першу національну платформу для дистанційного та змішаного навчання «Всеукраїнська школа онлайн».

Кабінет учителя — це новий важливий інструмент на Платформі, адже він допоможе ефективніше організувати роботу класу під час дистанційного чи змішаного навчання, тримати зв'язок з учнями та відстежувати їх прогрес.

         08 квітня 2021 року консультант КУ «Путивльський ЦПРПП» Олена Бикова та вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти Путивльської міської ради взяли участь у вебінарі «Презентація кабінету вчителя».

Спікер вебінару: Артур Селецький, заступник Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Протягом заходу педагоги дізналися як користуватися кабінетом, які можливості надає новий функціонал вчителям, що і як краще налаштувати для ефективної роботи, як кабінет краще використовувати під час змішаного та дистанційного навчання.

         Зараз на платформі зареєстровано понад 30 000 вчителів та 111000 учнів, які мають доступ до більше ніж 1300 уроків. Функціонал кабінету вчителя створено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

         У закладах загальної середньої освіти Путивльської міської ради є такі вчителі-предметники, які вже створили власні кабінеті на платформі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь