A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

GOOGLE ДЛЯ ОПТИМІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ОНЛАЙН

Дата: 29.03.2021 09:21
Кількість переглядів: 200

26 березня 2021 року консультант КУ «Путивльський ЦПРПП» Олена Бикова та педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти Путивльської міської ради взяли участь у Всеукраїнському відкритому онлайн-уроці «Ефективні рішення Google для оптимізації освітнього процесу онлайн».

Захід реалізований Компанією Google Україна спільно з Міністерством цифрової трансформації та Міністерством освіти та науки реалізований за підтримки «Академії цифрового розвитку» в рамках Європейського тижня цифрової грамотності All Digital Week 2021.

Всеукраїнський онлайн-урок приурочений до Європейського тижня цифрової грамотності та спрямований на розвиток навичок працівників освітньої сфери у користуванні безкоштовними додатками Google.

Учасники взяли участь у майстер-класі від Антоніни Букач,  сертифікованого тренера Google, про найважливіші цифрові інструменти, які допомагають у роботі освітян, і без яких налаштувати ефективний процес у час дистанційної освіти вкрай складно. Освітяни працювали з такими додатками як Google Календар, Google завдання, Google Keep, Google Classroom, Google Jamboard.

Унікальний формат заходу дозволив онлайн-взаємодію всіх учасників заходу через виконання практичних вправ у віртуальному середовищі Google Класів.

         Після завершення уроку учасники склали підсумковий тест для отримання іменного сертифікату.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь