A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СЕМІНАР-ТРЕНІНГ «ПРОФІЛАКТИКА ТА ПОПЕРЕДЖЕННЯ ВИПАДКІВ СУІЦИДУ СЕРЕД НАСЕЛЕННЯ»

Дата: 15.03.2021 16:04
Кількість переглядів: 400

26 лютого 2021 року консультантом КУ «Путивльський ЦПРПП»  Світланою Кошик для працівників психологічної служби закладів освіти було проведено семінар–тренінг «Профілактика та попередження випадків суїциду серед населення».

На семінарі-тренінгу було наголошено, що з кожним роком проблема самогубств набуває все більш глобального характеру. Вона пов'язана з психологічними та соціально-економічними чинниками (економічна криза, безробіття, «криза сім'ї», відкинутий батьківський досвід як зразок для наслідування, зруйновані ідеали, втрачені кумири, усі варіанти насильства й зневажання інтересів дітей з дитячого віку).  Суїцидальні спроби дедалі частіше стають формою поведінки, до якої вдаються діти й підлітки в тій або іншій кризовій ситуації. Діти можуть керуватися звичайною цікавістю, імітувати поведінку когось із дорослих або перебуваючи під впливом «ігор». Було акцентовано,  що діти завжди перебувають у групі підвищеного ризику.

У ході заходу було обговорено методи та прийоми запобігання випадків суїциду серед населення та надані практичні рекомендації працівникам психологічної служби для використання в роботі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь