A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ

Дата: 01.03.2021 14:59
Кількість переглядів: 240

26 лютого 2021 року консультантом КУ «Путивльський ЦПРПП» Оленою БИКОВОЮ було проведено онлайн-семінар для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Путивльської ТГ. У заході взяли участь 22 педагогічних працівника.

Протягом семінару розглянуто нормативні документи, які регулюють організацію освітнього процесу в початковій школі. Організація освітнього процесі і в умовах очного, і в умовах дистанційного навчання не повинна призводити до перевантаження учнів і має забезпечувати безпечні та нешкідливі умови здобуття освіти. В умовах компетентнісно орієнтованого навчання посилюється увага до роботи з формування навичок самоорганізації і самонавчання, уміння виокремлювати серед потоку інформації ту, яка цікавить найбільше, яка потрібна для виконання певного навчального завдання тощо. У зв’язку з цим зростає актуальність самоосвітньої діяльності учнів у позаурочний час.

Олена Миколаївна ознайомила вчителів з вимогами нового Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти. Учасниками зустрічі розглянуто опис загальних і професійних компетентностей відповідно до професійного стандарту вчителя початкових класів, затвердженого Міністерством освіти і науки України у грудні 2020 року; обговорено проєкт положення про з’єднаний клас (клас-комплект) початкової школи.

Вчителі початкових класів отримали методичні рекомендації і практичні поради  щодо організації навчання молодших школярів, а по завершенню - відповіді на запитання.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь