A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

БУДЬТЕ УВАЖНІ! «ПОДАТКОВІ» ШАХРАЇ!

Дата: 30.04.2021 13:34
Кількість переглядів: 228

Головне управління ДПС у Сумській області попереджає платників податків про можливі випадки шахрайства ніби-то від імені працівників Головного управління ДПС у Сумській області.

До суб'єктів господарювання, зареєстрованих на території обслуговування обласного центру, надходять телефонні дзвінки від невідомих осіб, які представляються співробітниками та заступниками керівника Головного управління ДПС у Сумській області.

Під час телефонної розмови суб'єкту господарювання повідомляють про перевірки та наполегливо  рекомендують врегулювати питання через керівництво. При цьому,  зловмисники вимагають матеріальну винагороду, яку просять перерахувати  на карту ОЩАДБАНКА 5167 8031 0957 6434.

Номери з яких телефонують на мобільні телефони: 0669519144 та 0667131627.

Звертаємося до платників податків бути свідомими та обачними, не піддаватися на провокації та, у разі отримання інформації про такі пропозиції, вчинення протиправних дій від імені працівників органів ДПС під виглядом працівників Державної податкової служби або нібито від їх імені негайно повідомити відповідний підрозділ Національної поліції за номером телефону 102 або телефонувати до Антикорупційного сервісу ДПС України «Пульс» за номером телефону 0 800 501 007, напрям «4».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь