A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РЕЄСТРАЦІЯ ФІЗИЧНИХ ОСІБ ПІДПРИЄМЦІВ (ФОП) ЧЕРЕЗ ПОРТАЛ «ДІЯ»

Дата: 30.04.2021 10:07
Кількість переглядів: 293

Зареєструватися як фізична особа — підприємець, можна дистанційно. Для здійснення подібних дій створено єдиний вебпортал державних послуг «Дія».

Електронна послуга дозволяє здійснити онлайн-подання заяви про державну реєстрацію фізичної особи підприємцем і – одночасно – подати заяву на застосування спрощеної системи оподаткування та реєстрацію платником податку на додану вартість

В «Дії» можете зареєструвати фізичну особу підприємцем, обрати загальну чи спрощену систему оподаткування та подати заяву на реєстрацію платником податку на додану вартість (ПДВ).

Реєстрація заяви займає 2 робочі дні. Одна доба знадобиться, щоб зареєструвати заяву в ЄДР, і ще одна – для реєстрації вас платником податків.

Подання заяви займає 10 хвилин, вартість – безкоштовно.

 

ДЛЯ ОТРИМАННЯ ПОСЛУГ З РЕЄСТРАЦІЇ ФОП НА ПОРТАЛІ «ДІЯ»  НЕОБХІДНО:

         1. Електронний підпис (кваліфікований електронний підпис).

         2. Зареєструйтеся чи авторизуйтеся (якщо вже зареєстровані) у кабінеті громадянина на diia.gov.ua за допомогою електронного підпису.

           3. Заповніть онлайн-форму на отримання послуги   

         4. Заповнену заяву на реєстрацію ФОП буде автоматично надіслано до реєстратора за місцем вашої реєстрації або за місцем реєстрації, що вказано в довідці переселенця.

         5. Якщо ви обрали спрощену форму оподаткування, то відповідні відмітки проставляються у заяві про державну реєстрацію.Заяву автоматично передадуть до податкового органу за місцем вашої реєстрації або за місцем реєстрації, що вказано в довідці переселенця.

         6. Зверніть увагу! Також ви можете подати заяву на реєстрацію платником податку на додану вартість (ПДВ), якщо обрали загальну систему оподаткування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь