A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

КРАЩА ЕКО ІГРАШКА УКРАЇНИ

Дата: 20.04.2021 11:40
Кількість переглядів: 319

Відповідно до  Комплексної  програми  «Освіта Путивльщини на 2021 рік», затвердженої рішенням 3 сесії Путивльської міської ради 8 скликання від 14.01.2021р. № 164-МР, з метою забезпечення  якісними корекційно-розвитковими  послугами  дітей з особливими освітніми потребами у квітні 2021 року поповнилася матеріально-технічна база Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Сумської області багатофункціональним пристроєм та  комплектом для пісочної терапії- кращою еко іграшкою України- на загальну суму чотирнадцять тисяч гривнів.

Метод пісочної терапії на сьогодні є одним з найбільш популярних для психологічної допомоги дітям. Пісочна терапія – це ключ до внутрішнього світу дитини, це необхідний засіб для розвитку і корекції  у дитини труднощів у спілкуванні, психологічних травм, розладів настрою, кризових ситуацій, страхів, нав'язливості та інших розладів, проблем поведінки та інше. Також  метод пісочної терапії сприяє формуванню комунікативних навичок, поліпшенню пам’яті, уваги та образного мислення, розвитку дрібної моторики у діток, зокрема з особливостями у розвитку.

Фахівці Центру та маленькі відвідувачі висловлюють слова вдячності Засновнику – Путивльській міській раді за такі подарунки та сподіваємося і надалі на фінансову підтримку установи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь