A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗЛАГОДЖЕНА РОБОТА ДЕПУТАТІВ НА КОРИСТЬ ГРОМАДІ

Дата: 17.04.2021 21:58
Кількість переглядів: 1459

У ході проведення позачергової сьомої сесії Путивльської міської ради було внесено зміни до Програми економічного та соціального розвитку, які стосувалися виділення коштів для малозабезпечених сімей, надання допомоги громадянам, які опинились у скрутному становищі.

Не обійшли увагою потреби на пільгові перевезення населення на міжміських маршрутах, для забезпечення яких були виділені кошти до районного бюджету. Було збільшено видатки на утилізацію відходів на міському звалищі та на покращення матеріально-технічного забезпечення 15 Державної пожежно-рятувальної частини, а саме: придбання дизпалива. Збільшено видатки з надання субвенції з місцевого бюджету на утримання об’єктів спільного користування. Це стосується рятувальної станції в м.Путивль.

Також депутати одноголосно підтримали рішення про звільнення підприємців Путивльської громади від орендної  плати за квітень, які не мали змоги працювати під  час дії карантину. У проєкті рішення пропонувалося зменшення на 50 %. Під час розгляду зазначеного питання на комісії Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК запропонував узагалі звільнити приватних підприємців від сплати за оренду майна міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь