A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РАДИЛИСЯ СТАРОСТИ ПУТИВЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 15.04.2021 10:19
Кількість переглядів: 1360

За участі заступників Путивльського міського голови Володимира ВОРОНІНА та Володимира ВОРОНОВА відбулася нарада зі старостами. Були розглянуті питання водопостачання в населених пунктах, благоустрою території та забезпечення необхідними засобами для його проведення.

На взаємодії старостинських округів із Путивльським територіальним центром комплектування та соціальної підтримки наголосив підполковник Юрій ЯЦИНА, який вказав на необхідності ведення роз’яснювальної роботи серед населення.

Про нововведення в роботі проінформував начальник управління «Центр надання адміністративних послуг» Сергій АНОХІН, який рекомендував провести упорядкування адресних даних, перевірку достовірності в оформленні документів.

По закінченню наради Володимир Воронов нагадав старостам про заключення соціальних угод із місцевими агропідприємствами, які працюють на території старостинських округів. У ході конструктивного діалогу учасники засідання визначились із питаннями, які необхідно обговорити та вирішити на наступній нараді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь