ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВИКОНКОМ РОЗГЛЯНУВ ПИТАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ

Дата: 14.04.2021 16:54
Кількість переглядів: 1250

До розгляду засідання виконавчого комітету, яке провів Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК, запропоновано 26 питань.

Начальник відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради Людмила СКОРОБОГАТА вела мову про підвезення дітей та педпрацівників до закладів загальної освіти. Людмила Василівна акцентувала, що діти повинні незалежно від місцевості отримувати доступні освітні послуги. Посадовець повідомила про наявність транспорту, щоб забезпечити виконання підвезення, та зазначила на можливих кроках вирішення проблемних питань: придбання 2 автобусів.

Віта ВАЛЬКОВА, начальник відділу з питань соціального захисту населення та охорони здоров’я виконавчого комітету Путивльської міської ради, звітувала прохід виконання програм розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я та соціального захисту окремих категорій населення за 1 квартал 2021 року.

Костянтин Миколайович повідомив, що з травня 2021 року певними маршрутами буде курсувати соціальний автобус. "Путивльська міська рада вийшла з пропозиціями до сільськогосподарських підприємств громади щодозабезпечення цього. За підтримки ССК "Ярославна" почне вже здійснюватися виїзд 3 рази на тиждень напрямами "Стрільники-Ротівка", "Путивль-Козаче", "Путивль-Веселе".

Провідний спеціаліст відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Путивльської міської ради Віктор ТЕЛЬОНКОВ звітував про виконання «Міської комплексної Програми «Молодь Путивльщини» на 2021-2023 роки» та «Програми розвитку фізичної культури та спорту в Путивльській міській раді на 2021-2023 роки» за 1 квартал 2021 року.

Путивльський міський голова висловив слова вдячності ССК "Ярославна" за те, що спортсмени Путивльської громади в складі команди з панкратіону зможуть узяти участь у змаганнях на міжнародному рівні, у Чехії. "Виділено близько 22 тисяч гривень на зазначені цілі. Бажаємо їм успіхів," – зазначив Костянтин Миколайович. Заступник Путивльського міського голови Володимир ВОРОНОВ подякував за підтримку молодіжного спорту на Путивльщині та звернув увагу на висвітлення заходів у ЗМІ. Костянтин Миколайович наддав відповідне доручення.

Жваве обговорення відбулося під час заслуховування звіту Людмили КЛИВЕНКОВОЇ, начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища виконавчого комітету Путивльської міської ради, про   виконання  Програми благоустрою   Путивльської міської   ради  за  1  квартал 2021 року. Людмила Сергіївна запропонувала внести зміни  до Програми благоустрою Путивльської міської ради на 2021 рік і до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства  Путивльської міської ради на 2021 рік.

Костянтин Миколайович наголосив, що всі заплановані заходи повинні виконуватися, а не бути тільки на бумазі. Міський голова звернув увагу на строках виконання поточного ремонту та визначенні відповідальних осіб. Путивльський міський голова також зауважив на роботі комісії з перевірки стану утримання об’єктів благоустрою на території Путивльської територіальної громади. "З четверга наступного тижня комісія повинна виходити на місцевість та складати протоколи щодо порушення умов благоустрою на території Путивльської громади," – зазначив Путивльський міський голова.

Начальник відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Путивльської міської ради Тетяна ГУКОВА запропонувала затвердити Порядок розроблення місцевих цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання; створити комісії з питань наповнення бюджету, забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів і з питань легалізації тіньової зайнятості та заробітної плати найманих працівників; внести зміни до Програми економічного і соціального розвитку Путивльської міської ради на 2021 рік.

Про внесення змін до рішення міської ради «Про бюджет Путивльської міської  територіальної громади на 2021 рік» доповів Сергій САХАРОВ, начальник фінансового управління виконавчого комітету Путивльської міської ради.

Начальник управління «ЦНАП» виконавчого комітету Путивльської міської ради Сергій АНОХІН запропонував затвердити інформаційні та технологічні картки структурних підрозділів та виконавчих органів Путивльської міської ради в кількості 51 послуги.

Про комісію та Положення із соціального страхування виконавчого комітету Путивльської міської ради, про взяття мешканців на  квартирний  облік при виконавчому комітеті Путивльської міської ради, про зняття сім"ї з обліку громадян, потребуючих поліпшення житлових умов, про затвердження зразка та опису печатки загального відділу виконавчого комітету  Путивльської міської ради та про підсумки роботи з документами та рівень виконавської дисципліни за 1 квартал 2021 року доповіла начальник загального відділу виконавчого комітету Путивльської міської ради Світлана КІДІМЕНКО.

Костянтин Гаврильчук надав доручення про підготовку інформації щодо дотримання виконавської дисципліни в окремих структурних підрозділах та висвітлення її на офіційному сайті Путивльської міської ради.

Володимир ВОРОНІН, заступник Путивльського міського голови, повідомив про зміни адрес об’єктів нерухомого майна та розгляд заяв громадян.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Путивльської міської ради від 27.01.2021 № 6 «Про створення комісії з питань захисту прав дитини Путивльської міської ради, затвердження її персонального складу та Положення» інформував Юрій РАДІН, начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь