A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СОЦІАЛЬНІ НОРМАТИВИ ДЛЯ ПЕРЕРАХУНКУ СУБСИДІЇ НА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ НА КВІТЕНЬ 2021 РОКУ

Дата: 13.04.2021 09:38
Кількість переглядів: 479

Уряд надалі спрощує порядок надання житлової субсидії, чим надає гарантії населенню в частині сплати комунальних послуг, в т.ч. на час дії карантину. Так продовження карантинних заходів на загальнодержавному рівні до 30.04.2021, розрахунок житлових субсидій відбувається з урахуванням збільшених на 50 % соціальних нормативів користування такими комунальними послугами, як водопостачання, водовідведення, електроенергія та газопостачання для газової плити.

         Також нагадуємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №848 від 21 жовтня 1995 р. № 848 Житлова субсидія на оплату комунальних послуг з постачання та розподілу природного газу, постачання та розподілу електричної енергії для індивідуального опалення розраховується у квітні з урахуванням тривалості опалювального сезону по 15 квітня включно.

         Виплата субсидії у грошовій формі проводиться управлінням соціального захисту населення Конотопської районної державної адміністрації на рахунки уповноважених банків або через поштові відділення за попередній місяць, після проведення фінансування Міністерством соціальної політики України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь