A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПОДАВАЙТЕ ЗВІТНІСТЬ В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ

Дата: 09.04.2021 14:36
Кількість переглядів: 262

Конотопський сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Сумській області у зв’язку з встановленням на території Сумської області, в тому числі Конотопському районі, червоного рівня епідемічної небезпеки та впровадження нокдауну закликає утриматися від відвідування центрів обслуговування платників без нагальної потреби.

На теперішній час, згідно розпорядчих документів Головного управління ДПС у Сумській області, обмежено режим відвідування Центів обслуговування платників відповідних ДПІ розташованих в Конотопському районі за адресами: 41615, м. Конотоп, пр. Миру, 2/1; тел. (05447) 6-61-97; 41700, м. Буринь, вул. Ринкова, 7, тел. (05454) 2-15-03; 41300, м. Кролевець, вул. Європейська, 11 тел.(05453) 9-57-84; 41500, м. Путивль, вул. Іоанна Путивльського, 46, тел. (05442) 5-26-50. Зокрема, прийом платників здійснюється за попереднім записом на конкретну годину прийому (за телефоном, через електронну скриньку) виключно для невідкладних послуг у разі гострої необхідності. Також передати кореспонденцію можливо тільки через скриньки встановлені зовні приміщення біля входу.

При цьому для спілкування з податковою службою платники мають можливість безкоштовно, в режимі реального часу, 24/7 скористатись сервісом «Електронний кабінет» (далі - ЕК), як з персональних комп’ютерів, так і з смарт-пристроїв. За допомогою цього сервісу можливо сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи, у тому числі запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків, податкову звітність.

Інформацію щодо порядку подання звітності в електронному вигляді можна отримати на офіційному вебпорталі ДПС України на головній сторінці у розділі «Електронна звітність» (Електронні сервіси) за електронною адресою: https://tax.gov.ua/elektronna-zvitnist/. 

Збережіть час та здоров’я. Подавайте звітність в електронному вигляді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь