ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРОВЕДЕНО ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

Дата: 02.04.2021 15:18
Кількість переглядів: 1055

На засіданні розглянуті питання, які потребують термінового вирішення.

Так, про епідеміологічну обстановку на території Путивльської міської територіальної громади, пов’язану з розповсюдженням гострої респіраторної хвороби COVID-19, доповів завідувач Путивльським відділенням  Державної установи «Сумський обласний лабораторний центр» Міністерства охорони здоров’я України Василь КОЗЕЛ, який вкотре наголосив на необхідності дотримання санітарно-епідеміологічних норм у сучасних умовах сьогодення.

Начальник 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини УДС НС у Сумській області Ігор ПОНОМАРЕНКО ознайомив присутніх з інформацією про заходи щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів, торфовищ і сільськогосподарських угідь у літній період 2021 року.

Про стан протипожежного захисту сільських  населених пунктів Путивльської міської територіальної громади та утримання місцевих (добровільних) пожежних команд доповів начальник Путивльського  районного сектору УДС НС у Сумській області Богдан ІЛЬКУН. Було рекомендовано старостам громади проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу з місцевим населенням.

За результатами засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій були надані відповідні протокольні доручення старостинським округам,  підприємствам та установам громади,  структурним підрозділам виконавчого комітету Путивльської міської ради.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь