A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРОВЕДЕНО ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

Дата: 02.04.2021 15:18
Кількість переглядів: 1044

На засіданні розглянуті питання, які потребують термінового вирішення.

Так, про епідеміологічну обстановку на території Путивльської міської територіальної громади, пов’язану з розповсюдженням гострої респіраторної хвороби COVID-19, доповів завідувач Путивльським відділенням  Державної установи «Сумський обласний лабораторний центр» Міністерства охорони здоров’я України Василь КОЗЕЛ, який вкотре наголосив на необхідності дотримання санітарно-епідеміологічних норм у сучасних умовах сьогодення.

Начальник 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини УДС НС у Сумській області Ігор ПОНОМАРЕНКО ознайомив присутніх з інформацією про заходи щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів, торфовищ і сільськогосподарських угідь у літній період 2021 року.

Про стан протипожежного захисту сільських  населених пунктів Путивльської міської територіальної громади та утримання місцевих (добровільних) пожежних команд доповів начальник Путивльського  районного сектору УДС НС у Сумській області Богдан ІЛЬКУН. Було рекомендовано старостам громади проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу з місцевим населенням.

За результатами засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій були надані відповідні протокольні доручення старостинським округам,  підприємствам та установам громади,  структурним підрозділам виконавчого комітету Путивльської міської ради.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь