A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НАВОДИМО ЛАД НА ПРИЛЕГЛИХ ТЕРИТОРІЯХ

Дата: 01.04.2021 15:55
Кількість переглядів: 921

Благоустрій – спільна справа й візитна картка кожного населеного пункту. З приходом перших теплих променів природа прокидається від зимового сну і починає вигравати різними барвами. Весна приносить із собою не лише щебет птахів, а й безліч сміття, залишеного за зиму недбалими людьми.

Весняна толока на Путивльщині стала гарним “трендом”, це можливість кожного свідомого громадянина внести свій вклад у чистоту і благоустрій свого міста, села та показати чудовий приклад дітям. Усі добрі господарі намагаються прибрати прилеглу до будівель територію. Уже до весняного прибирання долучилися колективи, організації та заклади бюджетної та приватної сфери.

Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК запрошує мешканців громади долучитися до великого весняного прибирання. Адже саме від людей, від їх самоорганізації залежить обсяг та якість проведених робіт. Маємо на це сподівання. Це не лише прибирання, а й усвідомлення того, що люди, які приділять увагу та час певній території, уже замисляться перед тим, як смітити на ній. Після проведеної толоки залишається чистота не тільки довкола, а і в душі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь