A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДПС ГОТОВА СПІВПРАЦЮВАТИ З БЮРО ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

Дата: 26.03.2021 17:02
Кількість переглядів: 231

Президентом України підписано Закон «Про Бюро економічної безпеки України», що є важливим кроком для посилення захисту економічних інтересів держави та чесного бізнесу.

«Ми постійно чуємо від бізнесу про незахищеність від свавілля різних державних силових  структур. У той же час в державі діють усталені тіньові економічні об’єднання, що вже фактично перетворились на справжні злочинні угрупування в економічній сфері», - зауважив Голова Державної податкової служби України Олексій Любченко.

На переконання очільника ДПС Олексія Любченка, створення Бюро економічної безпеки в тому вигляді і з тими завданнями та повноваженнями, як це передбачає закон, убезпечить бізнес від необгрунтованого силового втручання у його діяльність, натомість державна правоохоронна система зосередиться на ефективній протидії організованій злочинній діяльності в економічній сфері.

 «Зі свого боку Державна податкова служба України має намір забезпечити ефективну співпрацю з новоствореним правоохоронним аналітичним органом для зменшення тіньового сектору економіки та усунення нечесної конкуренції, яка заважає працювати сумлінним платникам податків», - підкреслив Голова ДПС Олексій Любченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь